Activitats

Activitats

Tallers, residències artístiques i altres activitats al voltant del mapping

El Festival Internacional de Mapping de Girona acull altres activitats relacionades amb la tèncica del mapping, com projectes comissariats, cursos, convocatòries o experiències gastronòmiques.

L’Associació Blendercat organitza un curs intensiu i gratuït de mapping. El taller, especialment pensat pels participants al Concurs Internacional de Mapping i obert a tothom qui vulgui participar -mentre restin places lliures- pretén dinamitzar la creació artística al territori, així com posar en valor l’educació en les arts visuals.

Bòlit, el Centre d’Art Contemporani de Girona convoca, per segon any consecutiu, una beca per una residència artística anual a les instal·lacions del centre. L’objectiu és que l’artista becat presenti la seva proposta al Concurs del Festival Internacional de Mapping. Enguany, el festival projectarà la proposta de l’artista que va guanyar la beca en la passada edició.

A més, el FIMG també compta amb activitats comissariades pel festival, com la Nit Inaugural del Festival (el divendres 31 de juliol) amb el primer mapping 3D de tot l’Estat.