Concurs

Del 22 al 24 de juliol a diferents façanes de Girona

CONVOCATÒRIA
La inscripció al III Concurs Internacional de Mapping de Girona està oberta fins el 28 d'abril per a totes les categories excepte per a la categoría Instant, el termini de la qual acaba el 27 de juny.

TEMÀTICA
La temàtica del FIMG 2016 girarà al voltant dels PAISATGES, els projectes inscrits a la convocatòria hauran d'explorar possibles escenaris al voltant del tema.

ESPAIS
Els espais del concurs seran la façana de la Casa Pastors en categoria Professional; la façana de l'edifici del Pont d’en Gómez en categoria Amateur; la de l'edifici de Les Àligues (Sant Domènec) en categoria Educativa i Instant i diferents espais en categoria Micromapping.

DESCARREGA'T LES BASES

PREMIS
El concurs atorgarà onze premis valorats en més de 28.000 euros. Cada categoria té dos premis, que van des dels 11.000 euros pel 1r Premi de categoria Professional fins els 400 euros del 2n Premi de categoria Educativa. Els premis seran atorgats per un jurat internacional.

L’originalitat, la innovació,  l’estil visual i musical, així com la vinculació amb l’edifici són els criteris que se seguirán a l’hora de seleccionar els projectes i en els quals el jurat basarà la seva valoració.

A més, el públic podrà votar els seus mappings preferits i concedirà 3 guardons: Premi Façana del Públic, Premi Micromapping del Públic i Premi Instant.

 

>>> LLISTA DE FINALISTES

REGISTRA'T AL CONCURS

Categories del concurs