Informació pràctica

Com arribar, on dormir i què fer durant el dia a Girona

COM ARRIBAR

La ciutat de Girona, a només 65 km de la frontera amb França (100 km de Perpinyà) i a 100 km de Barcelona, és un punt de partida excel·lent per conèixer la riquesa i varietat de paisatges de les comarques gironines. Aquest territori compta amb espais costaners que configuren una de les marques gironines més reconegudes internacionalment, la Costa Brava, i amb els Pirineus on gaudir d'esports de muntanya i neu.

En avió | En tren En autobús | Per carretera 

 

ON DORMIR

Posem al vostre abast els allotjaments de la ciutat i els voltants: hotels, apartaments, pensions, albergs, càmpings i també allotjaments rurals. Trobareu el que busqueu tant si viatgeu individualment com en grup, en família, per feina o per negocis… 

Hotels | Pensions | Bed & Breakfast | Apartaments | Turisme rural | Càmpings | Albergs de joventut

Més informació al web de l’Associació d’Hostaleria de Girona

 

PUNT D'INFORMACIÓ WACOM EXPERIENCE

És la porta d’entrada al FIMG, on trobaràs tota la informació relacionada amb el festival i el sistema de votacions a través de l’App, a més d’informació cultural i turística de Girona i del seu entorn: tot el necessari per gaudir d’un cap de setmana ple de llum!

També, durant els vespres de festival de 22h a 1h il·lustradors professionals dibuixaran l'estructura amb el seu art, creant noves atmosferes de llum i color. Entre les intervencions dels artistes la gent podrà provar les eines que ofereix Wacom i dibuixar a les parets de l'estructura.

Els artistes col·laboradors són: Marisa Martínez, Zequi Roig, Maria Roca, Carol Bertran i Nirvana Jiménez.

A més, Wacom Experience, amb el suport d’Adobe i iCreatia, posa al teu abast les últimes novetats professionals del sector de l’art digital.

 

 

 

 

QUÈ FER DURANT EL DIA

 

NATURA >>

La ciutat de Girona es troba emplaçada en un entorn, sens dubte, privilegiat. Sortint de la ciutat , a menys d'una hora en cotxe, és possible visitar multitud de paisatges de gran bellesa. El territori compta també amb paratges de renom com l'estany de Banyoles o la Fageda d'en Jordà que han influït nombrosos artistes.

Natura

OCI >>
Girona és una província enfocada al turisme. Acostumada a rebre milions de turistes cada any, ha sabut desenvolupar una àmplia oferta d'oci per satisfer qualsevol expectativa. 

Oci

GASTRONOMIA >>
A Girona parlar de gastronomia és parlar d'excel·lència. Molts són els restaurants galardonats a nivell internacional, entre ells el millor del món; el Celler de Can Roca. Aquesta terra també va inspirar la cuina del genial Ferran Adrià. Una terra acostumada a produir menjars per fer les delícies de tots els paladars. A Girona parlar de gastronomia és parlar d'excel·lència.

Gastronomia

CULTURA >>
Girona són segles de historia i un gran llegat patrimonial. Coves prehistòriques, pobles medievals, antics calls, una gran catedral, edificis modernistes… Una història i cultura que s'han vist enriquides pels artistes del territori. Coneixen a Salvador Dalí? Aquí es troben les seves arrels. 

Cultura